skip to Main Content

Història

Des de fa set generacions la Família Bolet es dedica a conrear les vinyes i l’elaboració del vi

Casa modernista Bolet hotel rural

Fins a principis del segle XX, la família vivia en la tradicional casa pairal catalana de l’any 1619, avui museu de la família i el celler. La masia es conserva amb tots els seus elements originals, tant en l’exterior, com en l’interior.

A la planta baixa s’exposen les eines i màquines de l’època.

En aquest espai, avui, es fan visites i degustacions per als nostres hostes, visitants i amics.

A finals de segle XIX, afrontant la plaga de la fil·loxera, Josep Bolet Martí va replantar totes les vinyes de la seva propietat amb el peu americà i va empeltar, posteriorment, les varietats negres i blanques, pròpies de la comarca.

Amb el pas el temps les vinyes de la família van arribar a 70 hectàrees, repartides en tres finques: Mas lluet, Can Planas d’en Perull i Les Cunilleres.

A la finca de Mas Lluet , l’any 1911 es construeix la casa modernista al costat de la masia, fidel a l’arquitectura d’aquella època i rendint homenatge a grans artistes com Antoni Gaudí o Lluís Domènech i Montaner.

La Família Bolet, que encara viu a la casa, ocupant la planta superior, decideix convertir aquest edifici històric en un hotel rural amb una decoració molt sofisticada, amb cura del detall, conservant el patrimoni i creant un espai vintage que ens transporta a una altra època.

Així doncs, seguint la delicadesa per la qualitat visual de l’entorn, en diferents espais de la finca, podem trobar obres ceràmiques, realitzades per na Maria Tetas Cuscó, ceramista penedesenca i muller d’en Josep Anton Bolet Bolet, actuals propietaris.

Viticultors bolet casa modernista
Back To Top
VALORACIONS
close slider

Voleu saber què n'opinen de nosaltres els nostres clients?

TripAdvisor