skip to Main Content

Història

Des de fa set generacions la Família Bolet es dedica a conrear les vinyes i l’elaboració del vi

Casa modernista Bolet hotel rural

Fins a principis del segle XX, la família vivia en la tradicional casa pairal catalana de l’any 1619, avui museu de la família i el celler. La masia es conserva amb tots els seus elements originals, tant en l’exterior, com en l’interior.

A la planta baixa s’exposen les eines i màquines de l’època.

En aquest espai, avui, es fan visites i degustacions per als nostres hostes, visitants i amics.

A finals de segle XIX, afrontant la plaga de la fil·loxera, Josep Bolet Martí va replantar totes les vinyes de la seva propietat amb el peu americà i va empeltar, posteriorment, les varietats negres i blanques, pròpies de la comarca.

Amb el pas el temps les vinyes de la família van arribar a 70 hectàrees, repartides en tres finques: Mas lluet, Can Planas d’en Perull i Les Cunilleres.

A la finca de Mas Lluet , l’any 1911 es construeix la casa modernista al costat de la masia, fidel a l’arquitectura d’aquella època i rendint homenatge a grans artistes com Antoni Gaudí o Lluís Domènech i Montaner.

La Família Bolet, que encara viu a la casa, ocupant la planta superior, decideix convertir aquest edifici històric en un hotel rural amb una decoració molt sofisticada, amb cura del detall, conservant el patrimoni i creant un espai vintage que ens transporta a una altra època.

Viticultors bolet casa modernista
Back To Top
VALORACIONS
close slider

Voleu saber què n'opinen de nosaltres els nostres clients?

TripAdvisor